Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad suupisted

Ürtide ja mulliveega marineeritud värsked kurgid

Külmad suupisted

Ürtide ja mulliveega marineeritud värsked kurgid

Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Marineeritud kurgid ürtidega.
Retsept
1.5 kg väikesed kurgid
0.25 dl sool
1.5 dl suhkur
0.5 sl sidrunmelissi peenestatud lehed
0.5 sl (peenestatud lehe Aed-harakputk
1 tl (peenestatud) Estragon
tilliõisikud
1 dl kange veiniäädikas
2 pudelit vichy-vesi
Pese kurgid korralikult. Väikeseid ja sirgeid kurke võib kasutada tervetena, suuremad tuleks aga tükeldada. Sega omavahel sool ja suhkur ning lisa koos peenestatud maitsetaimedega kurkidega vaheldumisi purki. Sega äädikas vichy-vee hulka ja kalla kurkide peale. Marinaadi kogus sõltub nõu kujust, kurgid peavad olema üleni vedeliku sees. Kata kurgid taldrikuga ning aseta sellele raskus.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga