Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad suupisted

Ananassised kanalihavardad

Soojad suupisted

Ananassised kanalihavardad

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Efektne suupiste.

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 tk Punane sibul
4 tk Kanafilee
2 tk Punane paprika
1 tk Ananass (väike)
Must pipar
Sool
150 g Gouda juust
1. Pane puust vardad vette likku. Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Lõika kanafilee, paprika ja ananass ühesuurusteks tükkideks. Jahvata peale musta pipart.

2. Lüki kõik kordamööda varrastele ja pane vardad 225-kraadise ahju ülaossa. Küpseta 10 minutit, tõsta välja ja puista kanatükkidele veidi soola. Aseta paksud piklikud juustuviilud varraste peale. Küpseta veel umbes 5 minutit, kuni juust on mõnusalt sulanud. Serveeri rohelise salati ja palsamiäädikast kastmega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes