Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad suupisted

Täidetud suvikõrvitsaviilud

Soojad suupisted

Täidetud suvikõrvitsaviilud

Suupisteraamat
PrindiSoovita sõbrale
Maheda suvikõrvitsaga sobib hästi suitsumaitseline kreemjas täidis, millele annavad veel maitset küüslauk, oliivid ja tüümian. Serveeri võimalikult soojalt või leigelt.

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 tk Rullkõrvits
100 g toorsuitsu sea seljafilee
1 dl rohelised oliivid
2 küünt Küüslauk
250 g maitsestamata toorjuust
hakitud tüümian
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
peale riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
Kuumuta ahi 225°C-ni. Lõika suvikõrvitsad 2 cm paksusteks viiludeks. Õõnesta sisu teelusikaga välja, kuid mitte põhjani. Küpseta suvikõrvitsaviile 5 minutit. Haki filee, oliivid ja küüslauk. Sega juurde toorjuust, tüümian, sool ja pipar. Täida suvikõrvitsad täidisega. Puista peale riivjuustu ja küpseta veel 10 minutit. Antud kogustest saab 20 täidetud suvikõrvitsaviilu.

KOMMENTAARID

kardemon 22.aug 2007 22:06
tegin seda hästi palju lihtsustatult. suvikõrvitsale piserdasin peale ka veel enne ahju panekut sidrunimahla ja sidrunipipart. täidiseks segasin eesti toorjuustu (hapukurgi ja tilli maitselist) singiga. peale riivitud atleet juustu. ka nii oli maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool