Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad suupisted

Küüslauguvõiga täidetud šampinjonid

Soojad suupisted

Küüslauguvõiga täidetud šampinjonid

Seenetoidud. Soome
PrindiSoovita sõbrale
Või-küüslaugu-peterselli täidisega ahjus küpsetatud šampinjonikübarad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
8 kuni 12 tk suur šampinjon
50 g või
5 küünt Küüslauk
4 sl hakitud petersell
1 kuni 2 sl Riivsai
1 kuni 2 sl oliivõli
Šampinjonid puhastada ettevaatlikult salvrätikuga. Jalad murda küljest, hakkida peeneks ja kasutada täidises. Või vahustada kahvliga, pressida sellesse küüslauku ning lisada peterselli. Riivsaial lasta veidi aega taimeõlis seista ja segada siis võiga. Lisada ka šampinjonide peeneks hakitud jalad. Seguga täita seenekübarad, panna need võitatud ahjuvormi ning küpsetada praeahjus 225°C juures umbes 20 minutit. Serveerida koos aperitiiviga või eelroana.

Märksõnad

täidetudii

KOMMENTAARID

Ylatan 02.märts 2007 13:38
Mmm.. nämmad. Mina panen seente sisse pestot ja juustu peale. Ükskõik kas tavalist, sini-valgehallitus vüi sulajuustu. Serveerin koos salati lehtede, kirsstomatitega. Kodujuust sobib ka kõrvale. ;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana