Uudiskiri Instagram Facebook
 
Ulukilihast road

Marinaad suurulukile

Marinaad ulukilihale

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
300 ml valget kuiva veini
½ kl lauaäädikat
1/4 kl oliivōli
1 suur sibul
1 keskmine porgand
natuke sellerit
1 petersell
1 küüslauguküüs
1 väike loorberileht
3 pipratera
1-2 nelki
köömneid
Puista osa hakitud köögiviljast happekindla nõu põhjale. Pane potti tükeldatud liha ja tükkide vahele puista ülejäänud köögiviljad ja vürtsid. Vala üle veini, äädika ja õliseguga. Lihatükke tuleb marineerida olenevalt suurusest 4-7 päeva. Kindlasti tuleb liha tihti pöörata, et see korralikult läbi imbuks.
 

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga