Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jänes

Saksa piprajänes

Jänes

Saksa piprajänes

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vürtsikas pajaroog jänesest.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1.5 kg jänes
200 g soolatud sealiha
2 tk Porgand
2 tk Sibul
2 sl purustatud must pipar
2 lehte Loorber
2 dl veiniäädikas
vesi
Tükelda jänes, köögivili ja peekon. Maitsesta jäneseliha rohke musta pipraga. Kuumuta pannil peekoniviile ning pruunista tekkinud rasvas jäneselihatükid. Pane liha potti, lisa tükeldatud köögiviljad, loorber ja veiniäädikas. Kalla juurde nii palju vett, et liha oleks kaetud. Pane kaas peale ning hauta madalal kuumusel 1 tund või kuni liha on pehme. Kui soovid valmistada kastet, kurna praeleem ja paksenda kastmepaksendajaga. Lisa 3 dl koort ning vajadusel maitsesta soola-pipraga. Serveeri koos keedetud kartulite ja marineeritud peediga. Retsept on mõeldud kuuele kuni kaheksale sööjale.

Märksõnad

saksapiprajänes

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga