Uudiskiri Instagram Facebook
 
Metskits

Metskitsekints

Metskits

Metskitsekints

Mari Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Mõnus praad ulukist
Retsept
portsjonile
1 tk Metskitsekints
250 g Pekk
100 g Sibul
2 tk Loorberileht
5 tera Must pipar
100 g Porgand
50 g Seller
Äädikat
2 tk Kadakamarjad
0.5 l Puljong
0.25 l Kuiv vein
50 g Või
Soola
Valmistusviis
Sega tükeldatud maitsejuurtest, maitseainetest, sibulast, veest ja äädikast marinaad.
Piki kitse kints pekiga ja hoia 3 päeva marinaadis.
Võta välja, kuivata, hõõru soolaga ja pruunista võis.
Lisa marinaadi köögiviljad, paar kadakamarja, puljong, vein ja hauta, kuni on pehme. Suurem kints vajab kindlasti pikemat hautamist.
 
 

Märksõnad

marimetskitsekints

KOMMENTAARID

Kreti 15.nov 2004 08:56
Täitsa hea!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga