Uudiskiri Instagram Facebook
 
Metskits

Metskitsefilee

Metskits

Metskitsefilee

Mari kodune
PrindiSoovita sõbrale
MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Hautatud veinis koos õuna ja apelsiniga

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg. fileed
100 gr. pekki
50 gr. searasva
25 gr. võid
1 sibul
1 porgand
1 petersell
1/2 sellerit
2-3 antoonovka ouna
1-2 apelsini
1/2 klaasi punast kuiva veini
1 klaas puljongit
soola
pipart
soovikorral maitserohelist
ValmistusviisLiha pikkida pekiga, hõõruda soola ja pipraga ning pruunistada kuumas rasvas. Lisada tükeldatud sibul ja maitsejuured. Õunad ja apelsinid koorida ning eemaldada südamikud ja seemned. Kui liha on pruun, valada rasv ära ja lisada tükeldatud õunad ning ratasteks lõigatud apelsinid. Valada peale vein ja puljong ning hautada. Valmis liha tõsta vaagnale ja kasta sulavõiga.Praeleemele lisada ülejaanud puljong, keeta ja hõõruda läbi sõela. Kaste anda eraldi lauale.  

Märksõnad

marimetskitsefilee

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes