Uudiskiri Instagram Facebook
 
Metskits

Praetud metskitseliha

Metskits

Praetud metskitseliha

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Praetud metskitseliha sibula ja peterselliga.
Retsept
portsjonile
125 g kondita metskitseliha (tagaosa, sise- või välisfilee)
0.5 tk Sibul
0.5 sl või
hakitud petersell
sool
Must pipar
Lõika laagerdatud liha 2 cm paksusteks viiludeks ja vasarda kergelt, maitsesta soola-pipraga. Prae kuumal pannil mõlemalt poolt. Lõika sibul rõngasteks ning prae samuti. Serveeri liha sibula ja hakitud värske peterselliga.

KOMMENTAARID

AssaMait 14.veeb 2011 00:43
Eeh... Liiga uluki maitse käib üle nii elementaarse retsepti puhul. Isegi kui ohtralt peterselli ja pipart uhada. ;) Kellele ulukimaitse meeldib, on antud asjaolu muidugi ainult boonuseks. :) Ise lasin lihal tunnikese marineerida toasoojas - marinaadis siis õli, jahvatatud sinepiseemned-
rosepipar (3 näputäit 500-600 gr liha kohta), pipar, hakitud sibul ja sõrmede vahel peenestatud petersell (võib muidugi ka hakkida). Ja minu hinnangul tuli märgatavalt parem.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes