Uudiskiri Instagram Facebook
 
Metssiga

Metssealiha pärlsibulatega

Metssiga

Metssealiha pärlsibulatega

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Punases veinis hautatud metssealiha raguu pärlsibulatega.
Retsept
portsjonile
1 kg metssea reie tükki (kondita)
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
3 suurt sibulat
6 sl toiduõli
3 sl tomatipastat
700 ml punast veini
10 purustatud kadakamarja
20 marineeritud pärlsibulat
4 viilu läbikasvanud pekki
Valmistusviis Loputa metssealiha külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika u 3 cm kuubikuteks. Maitsesta lihatükid soola ja pipraga. Koori ja haki suured sibulad. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha. Lisa sibulad ja hauta klaasjaks. Sega juurde tomatipasta, punane vein ja kadakamarjad. Lase raguul u 45 minutit moorida. Lisa 10 minutit enne valmimist nõrutatud pärlsibulad. Maitsesta veelkord soola ja pipraga. Lõika pekk peenikesteks ribadeks, prae pannil krõbedaks ja aseta raguule. 

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga