Uudiskiri Instagram Facebook
 
Põder

Hautatud põdraliha rõõsa koorega

Põder

Hautatud põdraliha rõõsa koorega

tomm4 erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev kaste põdralihaga.
1 kg pehmet põdraliha
50-100g pekki
50 g porgandit
20 g sibulat
10 g jahu
1 spl võid
250 ml puljongit
150 ml rõõska koort
soola
pipart maitse järgi
Piki liha porgandi ja pekiribadega.
Osa pekist sulata hautamisnõus, pane sisse liha ja pruunista kuumas rasvas koos sibulaga.
Valada juurde puljong ja hautada.
Hautamise lõpul ,kui liha on pehme lisa koor ja võis kuumutatud jahu ning maitsesta soolaga.
Lase kõik koos korraks keema,et kaste pakseneks.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga