Road  » Ulukilihast road » Põder

Hautatud põdraliha rõõsa koorega

Keskmine hinne: 2.71 Allikas: erakogu Autor: tomm4
Maitsev kaste põdralihaga.
Kogus: 1 portsjon
1 kg pehmet põdraliha
50-100g pekki
50 g porgandit
20 g sibulat
10 g jahu
1 spl võid
250 ml puljongit
150 ml rõõska koort
soola
pipart maitse järgi
Piki liha porgandi ja pekiribadega.
Osa pekist sulata hautamisnõus, pane sisse liha ja pruunista kuumas rasvas koos sibulaga.
Valada juurde puljong ja hautada.
Hautamise lõpul ,kui liha on pehme lisa koor ja võis kuumutatud jahu ning maitsesta soolaga.
Lase kõik koos korraks keema,et kaste pakseneks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa