Uudiskiri Instagram Facebook
 
Põder

Panniroog põdraliha ja seentega

Põder

Panniroog põdraliha ja seentega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Panniroog põdraliha ja seentega.
Retsept
portsjonile
400 g kondita põdraliha
3 sl või
2 dl tume õlu
1 tl sool
2 tl Must pipar
2 dl koor
200 g seened
1 tk hakitud sibul
Lõika liha õhukesteks viiludeks, pruunista kuumal pannil võis ning maitsesta soola-pipraga. Kuumuta potis õlu, lisa liha ja hauta madalal kuumusel pehmeks. Pruunista pannil sibul ja seened, kalla juurde koor. Kuumuta peaaegu keemiseni ja pane juurde liha. Kui poti sisu tundub väga vedel, kasuta kastmepaksendajat. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Serveeri riisi, kartulipudru või ahjukartulite ja pohlasalatiga.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga