Uudiskiri Instagram Facebook
 
Võileivad

Soolased tatraleivakesed

Võileivad

Soolased tatraleivakesed

Nele Luik Pauligi kohviakadeemia
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mõnus hommikuvõileib tassi kohvi kõrvale.

40-60 min

Retsept
portsjonile
4 spl Tatrajahu
3 spl Kamajahu
0.5 tl Küpsetuspulber
1 tk Muna
Maitseürdid (kuivatatud)
Sool
1.5 - 2.5 dl Keefir
1. Sega omavahel kuivained. Klopi lahti muna, sega maitserohelisega ja lisa eelnevalt segatud kuivainetele. Vala hulka keefir, et moodustuks ühtlane mass. Vormi tainast leivakesed. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit või kuni pätsid on kõvad.2. Kata jahtunud leivakesed maitsva lisandiga. Mulle meeldib toorjuust, sinihallitusjuust ja tomat, võikalafi lee või lõhe toorjuustuga.

KOMMENTAARID

Tuuli 02.apr 2015 13:40
Väga mõnusad said :) Mina muidugi muutsin retsepti, et saada gluteenivabad leivad. Kamajahu asendasin maisijahu ja maisitärklisega ja keefiri lisaisin ka veidi rohkem, et saada vedelam tainas ning tegin hoopis pannileivana ning lõikasin peale ahjust tulemist parajateks tükkideks. Kind-
lasti proovige!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Peedipunane sametkook

Sõbrapäev
Peedipunane sametkook