Uudiskiri Instagram Facebook
 
Võileivad

Broileriga bocatta

Võileivad

Broileriga bocatta

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suitsupeekoni, kanafilee ja mahlase kodujuustu täidisega bocatta sobib hästi piknikule kaasavõtmiseks, aga ka töö juurde lõunasöögiks. Soovi korral võid sama roa valmistada ka seemnekuklitest.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 sl õli
4 tk broilerifilee
Sool
Must pipar
100 g suitsupeekon või toorsuitsu sea seljafilee
1 tk bocatta (itaalia leib)
300 g Kodujuust
0.5 tk Porrulauk
Basiilik (värske)
2 sl oliivõli
ühe sidruni mahl
100 g seedermänniseemned
Kuumuta pannil õli ja pruunista broilerifileesid mõlemalt poolt 5 minutit. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta kõrvale. Pruunista ka peekon ning pane küpsetuspaberile nõrguma. Prae seedermänniseemneid kuival pannil mõni minut. Sega omavahel kodujuust, hakitud porru, basiilikulehed, õli ja sidrunimahl. Lisa jahutatud seedermänniseemned. Lõika bocatta neljaks kihiks. Kata alumine kiht kolmandiku kodujuustuseguga, lao peale kolmandik peekonist ja ribadeks lõigatud broilerifileed. Tee nii veel kaks kihti. Suru bocatta tihedalt kokku ning seo nööriga kinni. Paki korralikult küpsetuspaberisse ja hoia seal kuni serveerimiseni. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

Märksõnad

bocattabroileriga

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga