Uudiskiri Instagram Facebook
 
Võileivad

Grillitud lavaš

Võileivad

Grillitud lavaš

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hakklihatäidis muudab grillitud lavaši vastupandamatuks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk (150 g) pakk lavaši
TÄIDIS
300 g hakkliha
1 tk Sibul
1 sl jahu
1 dl hapukoor
2 sl tomatipasta
0.25 tl Must pipar
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl Pune
0.5 tl sool
2 küünt Küüslauk
1 tk (punane) Paprika
100 g riivitud juust
Pruunista hakkliha pannil. Lisa hakitud sibul ja jätka praadimist. Sega juurde jahu, hapukoor ja tomatipasta. Maitsesta pipra, paprikapulbri, pune, soola ning purustatud küüslaugua. Lisa hakitud paprika ja riivitud juust, tõsta tulelt ning jahuta veidi. Määri täidis lavašilehele. Keera lavaš pikemast otsast rulli ja lõika pooleks. Grilli mõlemalt poolt 5 minutit, lõika viiludeks ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Märksõnad

grillitudlavaš

KOMMENTAARID

nämma oli 09.nov 2008 12:11
Tegin seda koos sõpradega ja se oli lausa suus sulav,kuigi alguses mõtlesin et mingi jama on ;)
riiw 16.okt 2006 19:11
midagi paremat on raske ettegi kujutada...
raksu 02.okt 2006 19:38
super hea tuli välja! soovitan soojalt,, sobib ideaalselt lõunatoiduks kartuli ja kastmega;)
pagarikass 24.sept 2006 10:08
algul tundus lavašist lugedes,et ta ikka vist hea asi ei ole.KUid proovisime järgi ja vahepeal sõi terve pere ainult lavašši igasuguste vahetäidistega,gril-
litud(meie teeme seda küll ahjus) on eriti hea ja lastele meeldis sellega ise jännata.Pereemal puhkus missugune.Isa tõi lavašilehed ja lapsed keerasid rulle.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes