Uudiskiri Instagram Facebook
 
Võileivad

Hoagie

Võileivad

Hoagie

Maire Suitsu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hoagie on välja mõeldud Philadelphias ning kuulutati 1992. aastal selle linna “ametlikuks
võileivaks”. See aga ei tähenda, et Hoagiet ei peaks omaks mitmed teisedki
linnad. Ühel meelel ollakse siiski selles, et tõelise ja õige Hoagie aluseks peab olema
itaaliapärane piklik kukkel või sai, mille vahel olgu tingimata Itaalia sinki, salaamit
ja provolone juustu, lisaks veel salatit, tomatit ja sibulat. Täiuslikkuse saavutamiseks
niristatakse kogu see ilu ja uhkus üle punega maitsestatud vinegrettkastmega.
Retsept
portsjonile
4 tk suured piklikud kuklid
800 g mitmesuguseid vorste või sinke viilutatuna
4 kauna Erivärvilised paprikad (ribadena)
2 tk Punane sibul (õhukeste rõngastena)
2 tk väikesed sibulad (õhukeste rõngatena)
4 tk tomat (viiludena)
pune
või
kange sinep
VALMISTAMINE:Lao sinepi ja võiga määritud ligi 20 cm pikkuste kuklite vahele vorstiviile, seejärelpaprikat, tomatit ja mõlemat sibulat. Soovi korral võid köögiviljad eelnevalt pannilväheses võis läbi kuumutada.

Märksõnad

hoagiesuitsumaire

KOMMENTAARID

Sandeep 17.veeb 2014 09:33
As Charlie Sheen says, this article is "WI!NINGN"
ratspumm 26.sept 2009 11:18
suht segane retsept kuhu juust jäi,mis vinegrett kaste?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes