Road  » Võileivad » Leivakatted

Vallavaese singirull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Gustav
Põnev vaheldus vorstile ja teistele leivakatetele
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistamisaeg u 30 minutit + 3-4 tundi keeb ja haudub potis.

Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Puhasta kamar ja pane see lauale, kamarapool allapoole.
Määri julgelt sinepiga (jookseb välja).
Maitsesta soola ja pipraga.
Pane maitse järgi peale mädarõigast, riputa väheke tšillit ja küüslaugusoola.
Pane singiviilud nii, et need kataksid kogu kamara.
Peenesta maitseroheline ja lisa see singi peale.
Keera kamar kogu lisanditega tugevalt rulli, kinnita mõne tikuga.
Seejärel keera kamar marlisse ja seo tugeva puuvillase niidiga korralikult kinni.
Lase vesi keema. Vett peab olema nii palju, et terve keemise aja oleks rull leemes, vajadusel lisa vett.
Pane rull tulisesse vette ja keeda 3-4 tundi tasasel tulel. Mida suurem rull, seda kauem keeb.
Võta välja, pane nõrguma ja siis jahtuma.
Seejärel viiluta.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Diana 30.okt 2015 08:10
Kōik mida teete on ōige ja hea. Proovige aga ükskord nii teha, et keerake kamara rasvane pool välimiseks pooleks ja see oleks päris hea nipp. Minu ämm on eluaegne kokk olnud ja tema teeb alati rullaadi nii. Kuidagi jääb väga nägus ja hea. Kes julgeb eks see proovib. Edu.
1