Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vokitud road

Värviline vokiroog

Vokitud road

Värviline vokiroog

Karin Volmer
PrindiSoovita sõbrale
Leidlik roog, mis sobib hästi piiratud eelarvega.
Retsept
portsjonile
400 g grillvorstid
1 purk Virsikukompott
1 pakk porgandi-hernesegu
MAITSE JÄRGI
Must pipar
kurkum
Koriander
Magus tšillikaste
Basiilik (värske)
Sojakaste
Cayenne'i pipar (soovi korral)
LISANDIKS
1 pakk Kuskuss
Või
Kuumuta pannil õli ja pruunista tükeldatud grillvorstid. Lisa pipar, kurkuma ja koriander. Veena ülejäänud seltskonda, et just sina pead maitsma, kas vorst ikka maitseb hästi. Lisa tükeldatud virsikud, raputa peale basiilikut ning kalla pannile ka pool kompotivedelikust. Kuumuta läbi ning kalla juurde porgandi-hernesegu. Nüüd on aeg maitsestada vokiroog soja- ja magusa tšillikastmega ning lisada ka teine pool kompotivedelikust. Soovi korral võib juurde lisada ka soola, aga arstitudengid teavad selle ebatervislikku mõju.

KOMMENTAARID

norija 10.apr 2009 21:30
Sool nüüd küll sellest loetelust kõige kahjulikum ei ole. Muidugi juhul, kui jutt ei käi rafineeritud soolast. Meresool ja himaalaja sool on ikka pigem kasulikud.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga