Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vokitud road

Klaasjas nuudliwok

Klaasnuudlid suhkruherneste, sibula ja tshillipipraga. Wok-toit sobib lisandiks küpsetatud või grillitud liha või kana juurde.
Retsept
portsjonile
100 g klaasnuudleid
2 sidrunirohtu
250 g värskeid või sügavkülmutatud suhkruherneid
1 kimp kevadsibulat
1 punane tshillipipar
1-2 sl õli
1 sl kalakastet
1 sl toorsuhkrut
1/2 dl maapähkleid (u 30 g)
Valmistusviis
Pane klaasnuudlid vastavalt pakendil toodud juhisele külma vette. Lõika sidrunirohu juurest umbes 4 cm pikkune tükk. Tao juurt kergelt noa lameda küljega ja lõika seejärel õhukesteks ribadeks. Loputa värsked suhkruherned ja eemalda varreotsad, või sulata sügavkülmutatud herned. Lõika herned jämedateks ribadeks. Loputa ja viiluta sibulad. Loputa tshilli, eemalda seemned ja viiluta viljaliha. Kuumuta sidrunirohi, suhkruherned, sibulad ja tshilli õlis wok- või suurel praepannil. Nõruta klaasnuudlid ja kuumuta koos köögiviljadega. Maitsesta kalakastme ja toorsuhkruga. Puista peale jämedalt hakitud maapähkleid ja serveeri wok-toitu sojakastmega ehk siis lisandina küpsetatud või grillitud liha või kana juurde.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistammist.
Lisandid
 

Märksõnad

klaasjasnuudliwok

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga