Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vokitud road

WOK ROOTSI MOODI

Wok-toit kaalikast, porgandist ja pastinaagist. Sobib pakkuda saia ja salatiga või näiteks lisandina küpsetatud kalafilee juurde. Valmistamisaeg u 20 minutit.

20-40 min

20

Retsept
portsjonile
u 500 g kaalikat
2-3 porgandit
2-3 pastinaaki
2 sl õli
1 tl soola
1 ml jahvatatud valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 1/2 dl koort
2 sl värskelt riivitud mädarõigast
1 kimp murulauku
Valmistusviis
Koori kaalikas, porgandid ja pastinaagid ning lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta juurviljad õlis wok- või suurel praepannil. Maitsesta soola ja pipraga ning kalla peale koor. Lase tasasel tulel haududa, kuni enamik vedelikust on ära keenud. Sega hulka riivitud mädarõigas. Haki murulauk ja puista toidu peale. Paku saia ja salatiga või lisandina näiteks küpsetatud kalafilee juurde.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Sai, salat, küpsetatud kalafilee.

Märksõnad

wokmoodirootsi

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool