Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vokitud road

Seenewok

Vokitud road

Seenewok

Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Wok-roog seentest, sibulast ja kabatshokist. Sobib pasta, küpsetatud liha või kala juurde, samuti omletitäidiseks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 mugulsibul
250 g kabatshokki
150 g mahedamaitselisi seeni (puravikke, kukeseeni, kuuseriisikaid)
1 sl võid või margariini
2-3 kadakamarja
1/2 tl soola
1/2 ml purustatud musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 sl värsket tüümiani
Valmistusviis Koori sibul ja lõika viiludeks. Pese kabatshokk ehk suvikõrvits ning lõika kuubikuteks. Puhasta seened ja tükelda. Hauta sibulat, seeni ning kabatshokke võis või margariinis wok- või praepannil vedeliku aurustumiseni. Maitsesta rooga soola, pipra ja uhmris purustatud kadakamarjadega. Serveeri pasta juurde koos värske tüümianiga. Sobib ka lisandiks küpsetatud kala või liha juurde, samuti omletitäidiseks. 

Märksõnad

seenewok

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette