Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vokitud road

BUDAPESTI WOK

Vokitud road

BUDAPESTI WOK

Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Ungaripärane wok-roog seasingi ja paprikaga tomatikastmes. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
2 mugulsibulat
1 punane paprika
1 roheline paprika
500 g seasinki
2 sl õli
1 sl paprikapulbrit
1/2 sl köömneid
1 tl soola
1 ml pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 dl tomatipastat
2 dl vett
Valmistusviis
Koori ning viiluta sibulad. Pese paprikad, eemalda seemned ja viiluta viljaliha. Viiluta ka seasink. Kuumuta liha õlis wok-pannil, lisa sibul ja paprika ning lase mõni minut küpseda koos. Maitsesta roog soola, pipra, paprikapulbri ja köömnetega. Sega tomatipasta veega ning kalla woki hulka. Lase umbes 5 minutit tasasel tulel haududa.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud kartulid ja hapukoor.

Märksõnad

budapestiwok

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool