Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vokitud road

LÕHEWOK JUUSTUGA

Vokitud road

LÕHEWOK JUUSTUGA

Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
LÕHEWOK JUUSTUGA. Lõhewok porru, kabatshoki, apteegitilli ja Parmesani juustuga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1 porru
1 kabatshokk (250 g)
1 apteegitill
2 sl õli
600 g naha ja luudeta lõhefileed
1 tl soola
1 ml pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
50 g Parmesaniu v. muud kõvat juustu
TILLIÕLI:
1 kimp tilli
1/2 punast tshillipipart
1/2 tl soola
1/2 dl õli
Valmistusviis
Pese, puhasta ja viiluta porru. Pese kabatshokk ja lõika kuubikuteks. Pese ja poolita apteegitill, lõika ära varre alumine osa ja viiluta apteegitill ribadeks. Kuumuta kabatshokki, porrut ja apteegitilli pooles õlikoguses wok-pannil pidevalt segades mõni minut. Tõsta aedvili pannilt eraldi nõusse. Lõika lõhe umbes 1,5x1,5 suurusteks tükkideks. Kuumuta lõhekuubikuid ülejäänud õlis umbes 3 minutit. Maitsesta pipra ja soolaga ning sega juurde aedvili. Riivi juust jämedalt. Puhasta tshilli seemnetest. Pane till, sthillipipar, sool ja õli köögikombaini või mikserisse ja sega kuni ühtlase rohelise kastme saamiseni. Kalla tilliõli lõhewokile ja puista peale jämedalt riivitud Parmesani juust.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Sai, riis.

Märksõnad

lõhewokjuustuga

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool