Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vokitud road

Teriyaki

Marineeritud veiselihaga wok-roog.

30 minutit + marineerimisaeg.

Retsept
portsjonile
500 g loomalihafileed
soola
2 sl seesamiseemneid
kaunistuseks riivitud ingverit
marinaad:
3 sl sojakastet
2 sl õli
1 tl purustatud musta pipart
1 tl garam masala maitseainet
1 tl suhkrut
Valmistusviis Sega kausis marinaadiained. Lõika liha ribadeks, pane marinaadi ja jäta vähemalt 30 minutiks jahedasse kohta seisma. Kuumuta wok või suurem praepann pliidil. Ära kasuta rohkem õli. Pane liha vähehaaval kuumale pannile ja prae kiiresti suurel kuumusel. Maitsesta soolaga. Lõpuks pane kogu liha pannile ja kuumuta korralikult. Riputa lihale seesamiseemneid ja värskelt riivitud ingverit. Serveeri koos riisi või nuudlitega ning aurutatud köögiviljaga.  

Märksõnad

teriyakiruth

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga