Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Nuudliroog sealiha ja krevettidega

Lihaga

Nuudliroog sealiha ja krevettidega

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Singapuripärane roog valmib imepeenikestest riisinuudlitest. Lisaks on selles kerges toidus ohtralt rohelisi ube ja idusid.
Retsept
portsjonile
100 g Riisinuudlid
350 g sea välisfilee
2 sl Õli
2 küünt Küüslauk
1 tk Sibul
1 tk Porgand
1 sl Karri
200 g (rohelised) Aeduba ehk Türgi uba
1 tl suhkur
1 tl Sool
2 sl Sojakaste
200 g mungaoa idud
200 g Kooritud krevett
kaunistamiseks roheline sibul
Murra riisinuudlid väiksemateks tükkideks ja vala peale soolaga maitsestatud keedetud vesi. Lõika liha ribadeks. Haki küüslauguküüned ja sibul. Lõika porgand imepeenikesteks ribadeks. Kuumuta vokkpannil või paksupõhjalises potis 1 sl õli. Lisa hakitud küüslauguküüned ja liha, kuumuta veidi ja tõsta kõrvale. Kuumuta veel 1 sl õli. Lisa hakitud sibul ja karripulber ning kuumuta paar minutit. Lisa tükeldatud oad, porgand, suhkur, sool ja pisut vett ning kuumuta veidi. Lisa liha, riisinuudlid, sojakaste, idud ja krevetid ning sega läbi. Puista üle rohelise sibulaga ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

ints 14.jaan 2012 16:26
tegin krevettidega, tuli väga hea ;)
Brüleekreem 10.apr 2011 10:21
Sups-sups ja valmis ja väga hea.
Haruldus 22.märts 2010 13:14
Tegin ka ja täitsa hea tuli :). Mõnus pulkadega nosida :).
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool