Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Punase karri vokiroog sealihaga

Lihaga

Punase karri vokiroog sealihaga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Aasiapärane toitev vokiroog

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Sealiha
600 g Valge peakapsas
1 tk Paprika
2 sl Õli
2 tl Punane karripasta
1 sl Kalakaste
1 sl Austrikaste
400 ml Kookospiim
2 sl Magus tšillikaste
SERVEERIMISEKS
Riisinuudlid või
Jasmiini riis
Lõika liha ribadeks ja pruunista wok-pannil kuumas õlis. Lisa kuubikuteks lõigatud paprika ja ribadeks lõigatud kapsas, küpseta pideval segades 3-4 minutit. Lisa ülejäänud ained ja lase tasasel tulel paar minutit haududa.
Serveeri riisinuudlite või jasmiiniriisiga.

KOMMENTAARID

tammekad 07.apr 2012 12:10
SUPER maitsev roog! Tegin kala ja austrikastmeta, aga tulemus oli ÜLIMÕNUS! Isegi mu pirtsakas 2-aastane sõi nii et põsed punnis. Soovitan!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes