Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vormiroad

Koha-spinativorm fetaga

Vormiroad

Koha-spinativorm fetaga

Epp Mihkels Poodi kalale
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Spinati ja kalafilee mahedalekooslusele annab pisut tugevamat maitset fetajuust. Peekon vormi vooderdusena lisab roale mõnusat suitsumaitset.

40-60 min

Retsept
portsjonile
300 g Kohafilee
250 - 300 g Spinat (külmutatud või värske)
100 g Toorsuuitsupeekon
200 g Feta juust
1 tk Muna
0.25 tl Must pipar
Sulata külmunud spinat ja nõruta pisut kuivemaks. Võimalusel kasuta värsket spinatit. Lõika koha veidi väiksemates tükkideks. Sega spinati hulka muna ja kahvliga peenestatud feta. Maitsesta pipraga. Vooderda väiksem ahjuvorm peekoniviiludega ja aseta sellele pool spinatisegust. Lao peale kalatükid ja kata ülejäänud spinatiseguga. Küpseta 200-kraadises ahjus 40-45 minutit. Serveeri koos värske salati ja keedetud kartulitega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes