Salatid

Tatrasalat peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelista suitsupeekonit, selle maitse on intensiivne. Lihalisandina võid tegelikult lisada igasugust sinki, sobivad ka sea- ja kanaliha.
Kogus: 1 portsjon
1.  Keeda tatar.
2.  Viiluta peekoniribad ja haki seened ning sibul.
3.  Prae pannil eraldi peekon, seened võid praadida koos sibulaga.
4.  Rebi taldrikule salatilehed, puista peale keedetud tatar ja praetud peekon, seened ja sibul.
5.  Kastmeks sega 10% hapukoore sisse hakitud tilli ja maitsesta soolaga.
6.  Serveeri kaste salati kõrval.
# Mugavust armastavale koduperenaisele on müügil ka keedukottides tatar – tatar on puhtam kui lahtiselt ostes. Neid kasutades uuri kindlasti keetmisaega pakendil.
# Eelista suitsupeekonit, selle maitse on intensiivne. Lihalisandina võid tegelikult lisada igasugust sinki, sobivad ka sea- ja kanaliha.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maiky 05.okt 2010 15:15
mina kuumutan enne tatart õlis.( see paisub samamoodi nagu mais õlis) maitse on ka palju parem kui lihtsalt keedetud tatar .:)
Marju 27.mai 2010 17:12
Väga hea salat, mida on ka lihtne teha. Huvitav kooslus. Ma ise ei oleks kunagi selle peale tulnud, et antud komponentidest salatit teha.
1