Salatid

Suvikõrvitsa haudesalat

Keskmine hinne: 3.18 Autor: Paul Koppel
Kogus: 1 portsjon
1. Haki küüslauk ja paprika.
2. Pane need haudepannile, lisa õli ja hauta, kuni paprika pehmenemiseni.
3. Haki suvikõrvits ja tomat. Lisa haudepannil olevale materjalile ja sega.
4. Lisa basiilik (kui on värske, siis mitte üle 2 lehe, kui pulbrit siis võib natuke julgem olla). Hauta seni, kuni tomat ja suvikõrvits on täiesti küpsed.
Kui soovid lisada magusat õuna ja hakkliha ning sibulat siis:
1. Lisa pannile õli ja sibul.
2. Prae sibul läbi ja lisa hakkliha.
3. Kui hakkliha on läbi küpsenud lisa kuubikuteks lõigatud magus õun.
4. Maitseks võib kasutada liha üldmaitseainet, soola ja pool teelusikatäit suhkrut.
6. Küpseta kaane all veel paar minutit.
Sobib keedetud riisi või kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kirsz 27.aug 2010 10:22
Mina jätan hakkliha välja ning serveerin fetajuustuga, kuuma salati sisse panen veel mõned rõngad t?illipipart.
1