Salatid

Värske kanasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Elin Kraaner
Kogus: 1 portsjon
1 Lao kõik salatikomponendid kihiti kaussi.
2 Vala peale kaste maitsestamata jogurtist, majoneesist ja hakitud tillist. Vajadusel lisa soola.
3 Lase salatil külmkapis maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mmmk 28.jaan 2010 21:54
Mhm minu teada soola salatitesse ei panda, kuna köögiviljad hakkavad "mahla" jooksma. Ükskord oli lihtsalt selline kogemus, mis te arvate?
maverik 10.juuni 2009 05:55
esimesele kommijale tomat on vaja eemaldada seemnetest ja kui jännida ka nahast, siis ei teki üleuputust
köögihull 06.juuni 2009 23:23
Võib veel seeni ka lisada, päris hea maitsega salat tuleb välja
Elin 05.juuni 2009 22:21
Kui on värskeid rohelisi herneid käepärast võtta, võivad ju need ka olla:)
siirikirikal 28.mai 2009 12:04
ei pea tingimata olema, aga võib ka külmutatuid kasutada.
Riina28 28.mai 2009 11:53
miks peaks need herned külmutatud olema??
... 11.mai 2009 15:21
ei soovita väga panna
... 11.mai 2009 15:21
Tomat teeb asja väga vesiseks
1