Salatid

Räimesalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Põnevama paneeringu saamiseks maitsesta jahu näiteks karriga. Ära maitseainega liialda, muidu saab kala õrn maitse kannatada.
Kogus: 2 portsjonit
1. Sega jahu ja maitseained omavahel. Paneeri räimefileed saadud jahusegus ja prae siis pannil mõlemalt poolt.
2. Viiluta õun.
3. Kuumuta pannil või ja suhkur ning karamelliseeri segus õunad.
4. Aseta taldrikule peedivõrseid või rohelist salatit, lisa praetud räimed ja karamelliseeritud õunad ning puista peale hakitud rohelist sibulat.
5. Vala peale kaste, mille oled kokku seganud hapukoorest ja kapparitest.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa