Salatid

Singi-oasalat

Keskmine hinne: 3.19 Allikas: 100 rooga
Lihtsalt valmiv singi-oasalat maitseb oivaliselt.
Kogus: 4 portsjonit
Vala oad sõelale ning pese külma veega. Lõika sink ja õun kangideks, porrulauk õhukesteks rõngasteks. Sega kastmeks kokku majonees ja jogurt (või hapukoor), maitsesta sidrunipipra ning vajadusel ka soolaga. Kalla kaste salatile ja sega läbi. Soovi korral lisa värsket hakitud tilli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Janelle 17.okt 2014 16:17
Soovin väga! Ülimaitsev oasalat!
Eliis 18.aug 2014 21:54
Jäin salatiga täitsa rahule. Siiani parim singi-oasalati retsept, mida järgi olen proovinud.
tüli 26.märts 2011 10:31
Hea, et sa mulle vastasid, Atsinna! Nüüd mul süda kohe rahulikum. Kindlasti teen oma sünnaks põldubadest oasalatit.
Atsinna 21.märts 2011 22:26
Mina teengi alati oasalatit põldubadega. Kas siis valgete või punastega.Oluline on muidugi leotada ja keeta pehmeks. Purgiube olen korra maitsnud, no ei meeldi mitte üks raas.
tüli 20.märts 2011 14:11
kas selle salati sisse sobiksid tavalised põldoad. Need ju palju odavamad. Eriti kui tuleb salatit teha 20 inimesele.
Tulirelv 17.märts 2011 09:43
Väga-väga maitsev. Tegin 2 päeva järjest ja võrreldes eelkõnelejaga oli ka järgmisel hommikul väga hea- porru oli ideaalne.
arxitibi 19.veeb 2011 10:51
Maitsev!
alisa 20.jaan 2011 16:36
Jämedalt riivitud suitsujuust sobib suurepäraselt selle salati hulka, annab hea suitsuse meki ja teeb salati tihedamaks/pakse-
maks. Hetkel hakkan just tegema, aga seekord hoopis rohelise ehk kevadsibulaga.
krista 30.aug 2010 16:32
olen lisanud ka hapukurki ja riivjuustu.Sobib sinna hästi:)
Pink Barbie 25.mai 2010 09:42
Väga hea salat! Kuna tegin seda õhtusöögiks, siis lisasin kahekordsele portsule kuskil 200 grammi makarone. Kasutasin porru asemel tavalist sibulat. Jätkub meile kaheks päevaks :)
gertu 26.apr 2010 22:06
Olen ka porru asemel sibulat kasutanud, sest ühel sünnipäeval muutus peo lõpuks porruga tehtud salat imemaitsvast täiesti käärimaläinud maitsega jubeduseks. Seepärast tükeldan sibula ja valan keeva veega üle ning jätan seisma seniks, kuni teisi asju tükeldan. Sibula lisan seega viimasena. Ei mingit käärimaminemise ohtu ja kõik söövad ja kiidavad, kuniks salatit jätkub.,
mariseke 17 07.jaan 2010 22:09
Minu lemmiksalat! Kerge valmistada ka. Mõnikord olen lisanud veel juurde tugevamaitselist juustu, näiteks maasdammerit ja kasutanud porru asemel punast sibulat.
Krissu89 28.dets 2009 11:26
Väga maitsev ! :P :Y
mariyke 08.aug 2009 22:01
Superhea retsept:A
Kristel.l 15.apr 2009 12:00
Algul tegin sünnipäevadeks, siis vahel endale erilisel puhul, nüüd on see hea asi vaat et igal nädalavahetusel menüüs. Nii hea!
Kessukas25 15.apr 2009 06:36
Absoluutselt minu uus lemmik ka. 5 retsepti eest.
marge0102 17.dets 2008 14:58
Väga maitsev salat. Üks mu lemmikutest!:Y:
1