Salatid

Hurmaa-kalkunisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
On tõestatud, et kalkuniliha tõstab tuju ja aitab seega peletada talvist kaamost. Kui süüa sellist salatit, pole masendusest enam kippu ega kõppu.
Kogus: 1 portsjon
Hõõru kalkunifileed soolaga ja pane küpsetuskotti. Lisa tükk kaneelikoort, mesi, apelsin ja hakitud küüslauguküüs. Sule kott ja küpseta fileed 180°C juures 45 minutit. Aseta pestud ja kuivatatud salatilehed taldrikule. Lõika hurmaa ja kalkun viiludeks ning aseta samuti taldrikule. Peale pudista Parmesani juustu. Lisa kress. Sega kausis oliiviõli, palsamiäädikas ja hakitud rosmariin. Vala kaste salatile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa