Salatid

Soe paprika ja tsitruse kanasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim maitse Autor: Arne Schumann
Kokasaade "Parim maitse" 7. märts 2009
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafilee ribadeks ja maitsesta apelsini pipra, kaneeli, poole laimi mahla ja koorega ning jäta 15 minutiks marineeruma.
Haki küüslauk ja prae kiirelt pannil, lisa juurde ribadeks hakitud sibul ja prae klaasjaks. Lisa kanaribad ning prae umbes 5 minutit. Nüüd lisa juurde peeneks ribadeks hakitud porgand, kolmnurkselt lõigatud paprika ja prae umbes 5 minutit. Praadimise lõpus lisa oad, maitsesta soola, Pico de Gallo maitseainesegu ja järelejäänud laimi mahla ja koorega. Võta nüüd pann tulelt ja sega kokku väiksemaks rebitud jääsalati ja puhastatud pomeliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 11.aug 2009 10:14
Ka siin on juhtunud see, et retsepti autor on jätnud ühe etapi kirja panemata. Kirjutasime selle praegu omalt poolt juurde.
muhv 10.aug 2009 16:40
et ei selgu nagu, millal peaks selle kana sinna pannile toimetama ...
muhv 10.aug 2009 16:39
eem... aga kana jääb siis tooreks või?
1