Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Soe paprika ja tsitruse kanasalat

Salatid

Soe paprika ja tsitruse kanasalat

Arne Schumann Parim maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Parim maitse
Kokasaade "Parim maitse" 7. märts 2009

20-40 min

Retsept
portsjonile
600 g Kanafilee
2 tk Paprika
1 tk Punane sibul
2 tk Porgand
200 g rohelised oad
200 g Jääsalat
1 punt Basiilik (värske)
1 küüs Küüslauk
1 tk Väiksem laim
0.5 tk pomel
Santa Maria apelsinipipar
Santa Maria Pico de Gallo maitseainesegu
Santa Maria kivi- ja meresoola segu (Rock & sea salt)
Kaneel (jahvatatud)
Lõika kanafilee ribadeks ja maitsesta apelsini pipra, kaneeli, poole laimi mahla ja koorega ning jäta 15 minutiks marineeruma.
Haki küüslauk ja prae kiirelt pannil, lisa juurde ribadeks hakitud sibul ja prae klaasjaks. Lisa kanaribad ning prae umbes 5 minutit. Nüüd lisa juurde peeneks ribadeks hakitud porgand, kolmnurkselt lõigatud paprika ja prae umbes 5 minutit. Praadimise lõpus lisa oad, maitsesta soola, Pico de Gallo maitseainesegu ja järelejäänud laimi mahla ja koorega. Võta nüüd pann tulelt ja sega kokku väiksemaks rebitud jääsalati ja puhastatud pomeliga.

KOMMENTAARID

siirikirikal 11.aug 2009 10:14
Ka siin on juhtunud see, et retsepti autor on jätnud ühe etapi kirja panemata. Kirjutasime selle praegu omalt poolt juurde.
muhv 10.aug 2009 16:40
et ei selgu nagu, millal peaks selle kana sinna pannile toimetama ...
muhv 10.aug 2009 16:39
eem... aga kana jääb siis tooreks või?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes