Salatid

Meloni-apelsinisalat glaseeritud kanafilee ja balsamico-kastmega

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: Parim maitse Autor: Rain Käärst
Kokasaade "Parim maitse" 7. märts 2009
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja puhasta melon seemnetest ning lõika suurteks tükkideks. Fileeri apelsin, lõika kirsstomatid pooleks ja paprika ribadeks. Sega kokku ning maitsesta soola ja pipraga. Rukola lisa kõige lõpus.
Kanafilee maitsesta mango ja karri maitseaineseguga ning lisa juurde 2 spl fariinisuhkrut ja oliiviõli. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit.
Nüüd aseta serveerimisvaagnale köögi- ja puuvilja segu ning lisa rukola. Lõpuks lisa viiludeks lõigatud kanafilee ja kaste.
Kastmeks sega kokku ülejäänud 2 spl fariinisuhkrut ja balsamico. Siis lisa pidevalt segades ühtlase joana oliiviõli, kuni kaste on paksenenud.
Kui soovid, võid sibula ja kirsstomatid kergelt kuumal pannil läbi praadida. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kadrito 24.sept 2009 21:23
See on päris hea salat, selline mahlakas ja magus-hapu. Soovitan proovida!
1