Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Kodujuustusalat praetomatite ja nachodega

Salatid

Kodujuustusalat praetomatite ja nachodega

Arne Schumann Parim maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Parim maitse
Parim maitse 9. mai 2008s
Retsept
portsjonile
4 sl Mungoa võrsed
2 tk Tomat
100 g Santa Maria nacho krõpse (nachos chips)
400 g Kodujuust (rasvata)
150 g Hapukoor
200 g värske kurk
Santa Maria BBQ & grill mesquite maitseainesegu (veskis)
Balsami veiniäädikas
Santa Maria kivi- ja meresoola segu (rock & sea salt)
Santa Maria kolme pipra segu (triple pepper)
Sega kokku kodujuust, hapukoor ja väikesteks kuubikuteks hakitud värske kurk. Maitsesta Santa Maria BBQ & grill mesquite maitseainega.
Pane krõpsud ahjuplaadile ning kuumuta neid ahjus 180 kraadi juures 5-10 minutit. Seejärel jahuta ja purusta ning sega kokku kodujuustumassiga.
Serveerimisel lõika tomatitest rattad, kuumuta pann, vala sinna natuke õli ja balsami veiniäädikat ning prae selles tomatid, maitsesta soola ja pipraga. Idud laota lihtsalt üle salati.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke