Salatid

Soe šampinjonisalat peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Praetud peekon koos šampinjonide ja küüslaugumaitselise koorekastmega sobib hästi eelroaks või väiksema nälja kustutajaks. Serveeri kindlasti soojalt.
Kogus: 2 portsjonit
Koori ja tükelda sibulad, viiluta šampinjonid. Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil.
Lisa sibul ning prae madalal kuumusel klaasjaks. Pane pannile seened ja hauta, kuni neist eraldunud vedelik aurustub. Maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga. Rebi lehtsalat ribadeks ja aseta vaagnale, kalla peale šampinjoni-sibulasegu. Maitsesta hapukoor purustatud küüslaugu ja soolaga, serveeri kastet sooja salati kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marju 09.juuni 2010 19:27
Minu jaoks oli liiga piprane ja küüslauku ma ei julgenud üle ühe panna. Koguseliselt teeksin vähem ja peekonit paneksin rohkem.
blondi 18.juuni 2009 17:29
Ma tegin seda ,ja sai ülimaitsev,vähemalt minu perele meeldis.
1