Salatid

Vürtsikas kartulisalat suvisibulakastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Salatiks lõika kooritud kartulid viiludeks ja poolita, puhastatud paprika lõika kangikesteks ning suvisibulad õhukesteks ketasteks. Riputa üle paprikapulbri ja pipraga, tõsta alt ülespoole ettevaatlikult segamini ja pane vähemalt paariks tunniks külma maitsestuma.
Kastme tegemiseks töötle toasoe muna ja munakollane sauseguri või köögikombainiga kergelt vahuseks.
Masinat välja lülitamata hakka peene nirena lisama toasooja õli. Lisa tihedaks emulsiooniks muutunud segule hakitud sibul ja maitseained ning töötle ühtlaseks. Hoia külmas. Serveerimisel aseta eraldi kannukesega salati kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa