Salatid

Vutimunad rohelise salati, kodujuustu ja idanditega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
Vutimunad pidavat olema igavese nooruse ja tarkuse allikas! Jaapanis pakutakse lastele koolilõunaks keedetud vutimune just seepärast, et tõsta nende intelligentsitaset. Nii et igal hommikul selline salat ja Nobeli preemia ei ole kaugel.
Kogus: 1 portsjon
Keeda vutimune 2–3 minutit ja ”ehmata” külma vee all. Koori ja lõika pooleks.
Sega kausis kodujuust, sinepilehesalat, rukola, koriander, idud, kõrvitsaseemned,
oliiviõli ja vutimunad. Maitsesta soolahelveste ja röstitud kõrvitsaseemne õliga. Söö musta leivaga, millele on määritud ohtralt võid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa