Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Vutimunad rohelise salati, kodujuustu ja idanditega

Salatid

Vutimunad rohelise salati, kodujuustu ja idanditega

Anni Arro 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Vutimunad pidavat olema igavese nooruse ja tarkuse allikas! Jaapanis pakutakse lastele koolilõunaks keedetud vutimune just seepärast, et tõsta nende intelligentsitaset. Nii et igal hommikul selline salat ja Nobeli preemia ei ole kaugel.
Retsept
portsjonile
4 tk vutimuna
100 g Kodujuust
1 kimp rukola
1 kimp sinepilehe- või muu roheline salat
värske koriander
1 spl röstitud kõrvitsaseemned
0.5 klaasi idandid
1 tl külmpressitud oliiviõli
1 tl röstitud kõrvitsaseemne õli
Soolahelbed
SERVEERIMISEKS
must leib ohtra võiga
Keeda vutimune 2–3 minutit ja ”ehmata” külma vee all. Koori ja lõika pooleks.
Sega kausis kodujuust, sinepilehesalat, rukola, koriander, idud, kõrvitsaseemned,
oliiviõli ja vutimunad. Maitsesta soolahelveste ja röstitud kõrvitsaseemne õliga. Söö musta leivaga, millele on määritud ohtralt võid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke