Salatid

Peekonisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
kui ka hommikusöögiks. Soovitan siiralt kasutada ökomune. Olin maitsmisel täiesti üllatunud, et neil munadel on MUNA maitse ning munakollane on KOLLANE ja mitte hall. Harv nähtus tänapäeva maailmas, kus kanad pole näinud ei päikest, ussikest ega kukke.
Kogus: 1 portsjon
Lõika peekon kuubikuteks ja prae pannil krõbedaks. Et toit ei saaks liiga rasvane,
pane peekonikuubikud majapidamispaberile nõrguma.
Lase 1 liiter vett potis keema. Lisa pisut soola ja 1 sl valgeveiniäädikat. Löö muna
klaasi või väikesse tassi. Sega keeva vett, nii et tekiks keeris, ja libista muna vette. Vesi haarab muna oma pöörleva tsentrifuugiga kaasa ja vormib sellele ilusa ümara kuju. Lase munal umbes 5 minutit keeda.
Sega kausipõhjas kokku oliiviõli, sinep, suhkur ja sidrunimahl. Lisa spinatilehed,
krõbe peekon ja Parmesani-laastud. Sega läbi ning maitsesta vajadusel soola ja
pipraga. Aseta salat taldrikule ja paiguta selle keskele ”kadunud muna”.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa