Salatid

Rabarberimarinaadis kalkunisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Maru
Rabarberihapu sobib hästi taise liha pehemendamiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja haki rabarberivarred umbes 2 cm pikkusteks juppideks ja sega kõik marinaadiained. Puhasta liha kelmetest ning lõika suupärasteks tükkideks. Lihadest sobivad kõik hästi: kalkun saab marinaadist pehmem, veiseliha mahlasem ning kana hõrgu hapuka noodi. Roheliseks rebi koriandrit, aga sobib ka piparmünt, petersell või pune. Marineeri lihatükke 3-4 tundi.
2. Rebi brokoli väiksemateks õisikuteks. Poolita kirsstomatid ning sulpsata keema pruun riis. Keeda ka brokoli soolases vees al dente ning kurna. Kuumuta pannil õli ja aseta lihatükid pannile. Marinaad viska minema. Prae pikalt, kuni üks külg on tükkidel kuldpruun. Korda sama teise küljega. Kui liha on küps, siis lisa mõned värskelt hakitud rabarberiviilud, kirsstomatid,
keedetud brokoli ja pruun riis. Keeruta segu mõni hetk ning jaota peale fetat või kitsejuustu. Serveeri kohe soojalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa