Salatid

Pastasalat tomati ja peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Pastasalatisse sobivad hästi erinevad munapastad või täisterapastad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Aseta tomatid ja koorimata küüslauguküüned küpsetusplaadile ja piserda need õliga üle.
2. Tõsta 180kraadisesse ahju umbes 15 minutiks küpsema.
3. Keeda samal ajal valmis makaronid ja kurna.
4. Kuumuta pann ja prae sellel peekon, kuni see muutub krõbedaks.
5. Suru küpsed küüslauguküüned koorest välja tomatiküpsetamisest tekkinud vedeliku hulka ja sega makaronidega.
6. Aseta kaussi salatilehed, tomatimahlased makaronid, sega juurde tomatid ja oliivid ning puista peale juust. Kaunista basiilikuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa