Salatid

Fenkoli-peedisalat lõhega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Fenkol on õrnalt aniisimaitseline mugul, mida Eestis teatakse ka apteegitilli või aed-mustköömne nime all. Sobib ideaalselt kalaga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Koori peet ja lõika sektoriteks.
2. Aseta peet ahjuplaadile, piserda õliga üle ja maitsesta soola ning pipraga.
3. Küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit, kuni peet on pehme.
4. Keeda fenkolit soolaga maitsestatud vees umbes viis minutit ja lisa ahju peedi juurde. Küpseta koos peediga viimased 20–30 minutit.
5. Küpsemisega samal ajal sega kokku kaste.
6. Serveerimisel aseta taldrikule värsked salatilehed, sellele peet ja fenkol ning kõige peale puhastatud suitsulõhe. Serveeri kastmega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
reksuke 19.nov 2012 16:47
fenkol on küll apteegitill, kui mitte aed-mustköömen
1