Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Vutimuna rohelise salati, kodujuustu ja idanditega

Salatid

Vutimuna rohelise salati, kodujuustu ja idanditega

Anni Arro Sepamaa talu köök 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Vutimunad pidavat olema ühed kõige kasulikumad asjad maailmas. Igavese nooruse ja tarkuse allikas! Jaapanis pakutakse lastele koolilõunaks keedetud vutimune just seepärast, et tõsta nende intelligentsitaset. Nii et igal hommikul selline salat ja Nobeli preemia ei ole kaugel.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk Vutimuna
100 g Kodujuust
1 peotäis Põld-võõrkapsas ehk rukola
Koriander (värske)
1 peotäis Roheline salat (omal soovil)
1 tl Kõrvitsaseemned (röstitud)
1 dl Idandid
1 tl Oliiviõli
1 tl Kõrvitsaseemneõli
Soolahelbed
SERVEERIMISEKS
Leib (must)
Või
Keeda vutimune 2–3 minutit ja ”ehmata” külma vee all. Koori ja lõika pooleks. Sega kausis kodujuust, sinepilehesalat, rukola, koriander, idud, kõrvitsaseemned, oliiviõli ja vutimunad. Maitsesta soolahelveste ja röstitud kõrvitsaseemne õliga. Söö musta leivaga, millele on määritud ohtralt võid.

KOMMENTAARID

Maria Derlõš 19.märts 2013 19:07
Suurepärane!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes