Salatid

Vutimuna rohelise salati, kodujuustu ja idanditega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sepamaa talu köök 2 Autor: Anni Arro
Vutimunad pidavat olema ühed kõige kasulikumad asjad maailmas. Igavese nooruse ja tarkuse allikas! Jaapanis pakutakse lastele koolilõunaks keedetud vutimune just seepärast, et tõsta nende intelligentsitaset. Nii et igal hommikul selline salat ja Nobeli preemia ei ole kaugel.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Keeda vutimune 2–3 minutit ja ”ehmata” külma vee all. Koori ja lõika pooleks. Sega kausis kodujuust, sinepilehesalat, rukola, koriander, idud, kõrvitsaseemned, oliiviõli ja vutimunad. Maitsesta soolahelveste ja röstitud kõrvitsaseemne õliga. Söö musta leivaga, millele on määritud ohtralt võid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maria Derlõš 19.märts 2013 19:07
Suurepärane!
1