Salatid

Soe kana-riisinuudlisalat

Keskmine hinne: 2.77 Allikas: Salatiraamat Autor: Angeelika Kang
Küpsetaud kanafilee vürtsikas ja mahlases riisnuudlikuues.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Pressi laimidest mahl. Lisa kalakaste, fariinsuhkur, tšillikaste, hakitud ingverijuur ja tšillikaun. Lõika kanafileed pikuti neljaks ja vala peale pool kastmest. Lase külmkapis pool tundi maitsestuda.
Tõsta riisinuudlid 3 minutiks keevasse vette paisuma. Kurna ja lõika need siis veidi väiksemateks juppideks ja vale peale ülejäänud kaste.
Koori sibul ja kurk. Lõika sibul viiludeks ja kurk kuubikuteks ning sega riisinuudlite hulka. Kuumuta ahi 225 kraadini. Lüki kanafileed metallist või eelnevalt vees leotatud puidust varrastele ja küpseta ahjus grillirežiimil 10 minutit või kuni filee on küps. Serveeri kohe koos salatiga.
NIPP
Varrastel küpsetamise asemel võid kanafileed lõigata kuubikuteks ja küpsetada ahjus või praadida pannil.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Saila 07.juuni 2012 10:48
See kogus 6-le inimesele on pigem eelroaks, millele järgneb veel mingi käik. Põhiroaks on seda 6-le inimesele ilmselgelt vähe. Aga muidu on väga hea toit!
Repsik 04.juuni 2012 12:02
Huvitav...kui see kogus on 6-le, siis jääksin mina küll nälga. Selle söön ma ühekorraga ju ära. Ja mina olen kusjuures veel alakaaluline...
1