Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Kartuli-pestosalat

Salatid

Kartuli-pestosalat

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pesto ja parmesani kaste annab värsketele kartulitele mõnusa maitse. Kasuta võimalikult väikesi kartuleid.

kuni 20 min

+ külmkapis üle öö

Retsept
portsjonile
800 - 900 g Kartul (väikesed)
4 spl Pesto (roheline)
3 tk Muna
1 - 2 dl Majonees
1 dl Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
Sool
Keeda koorega kartuleid soolakas vees 13-15 minutit. Munad keeda kõvaks, koori ja haki. Sega pesto, munad, riivjuust ja majonees kartulitega. Maitsesta soolaga. Lase öö läbi külmas maitsestuda.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree