Salatid

Soe punasekapsasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hõbedaste aastate kokaraamat Autor: Margus Tamm
Soe punasekapsasalat väärib vähemalt korra proovimist. Rooga on lihtne teha ja tulemus on erakordselt maitsev. Sellest kokk Margus Tamme salatist on saanud kogu Villa Benita personali lemmik – kes seda korra on maitsnud, on hakanud seda ka armastama.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kapsas ribadeks. Koori ja tükelda õunad.
2. Prae kapsaribad hautamispotis võiga läbi. Lisa õunatükid, rosinad, sojakaste, palsamiäädikas ja suhkur ning sega läbi. Hauta tasasel tulel aeg-ajalt segades 1–2 tundi.
3. Sobib nii sea- kui veiseliha lisandiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa