Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Soe punasekapsasalat

Salatid

Soe punasekapsasalat

Margus Tamm Hõbedaste aastate kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Soe punasekapsasalat väärib vähemalt korra proovimist. Rooga on lihtne teha ja tulemus on erakordselt maitsev. Sellest kokk Margus Tamme salatist on saanud kogu Villa Benita personali lemmik – kes seda korra on maitsnud, on hakanud seda ka armastama.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
0.5 tk Punane kapsas
2 tk Õun
4 spl Sojakaste
3 spl Palsamiäädikas
100 g Suhkur
100 g Rosinad
75 g Või
1. Lõika kapsas ribadeks. Koori ja tükelda õunad.
2. Prae kapsaribad hautamispotis võiga läbi. Lisa õunatükid, rosinad, sojakaste, palsamiäädikas ja suhkur ning sega läbi. Hauta tasasel tulel aeg-ajalt segades 1–2 tundi.
3. Sobib nii sea- kui veiseliha lisandiks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes