Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Tillikurgid

Enne serveerimist lase tund aega jahedas maitsestuda.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 kurk
kimbuke tilli
3 sl 10% äädikat
2 sl suhkrut
1/4 tl soola
Valmistusviis
Lõika kurk õhukesteks viiludeks.
Lao kurgid kaussi kihiti peenestatud tilli, soola ja suhkruga.
Pane kausile kaaneks sobiva suurusega taldrik ja raputa nii, et kurgid muutuksid mahlakaks.
Kalla vastavalt maitsele kurgiviiludele äädikat.
Lase enne serveerimist jahedas umbes tunni jagu maitsestuda.
Haki peale rohkesti tilli.
 
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes