Salatid

Roheline kartulisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Salatisse võid lisada ka päikesekuivatatud tomateid, mis on õlist puhtaks nõrutatud.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Koori keedetud kartulid ja tükelda meelepäraselt.
2.  Purusta saumikseriga kõik ülejäänud komponendid ja maitsesta kergelt soolaga.
3.  Sega kaste kartuliviiludega läbi.
4.  Serveeri salatit toatemperatuuril, kaunista seedermänniseemnetega.

* Rukolapestot võid ka eraldi kasutada, näiteks lisandina mõne liharoa juures.
* Seedermänniseemned tasub enne pesto hulka lisamist röstida – siis tuleb maitse paremini esile.

Nõuanne: kartulisalatis kasuta koorega keedetud kartuleid. Koorega keetes jäävad kartulid konsistentsilt tihedamad, sest vesi ei lagunda neid ära. Ka maitse jääb siis kartulitel tugevam ning kasulikud toitained säilivad paremini.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maiki 13.mai 2010 09:18
Seedermänniseemne-
tega tasub ettevaatlik olla, Hiina omad jätavad nädalaks suhu vastiku mõru maitse.
nipiri 28.okt 2009 18:44
See kaste sobis väga hästi ka keedetud porganditega! :-)
NurrMarta 27.okt 2009 18:46
Sarnane salat oli ka 23.mai Postimehe Arteris. Seal oli kastme koostises ka purustatud küüslauk. Tõeliselt sõltuvusttekitav.
1