Salatid

Eduardi mesised paprikad

Keskmine hinne: 3.27 Allikas: Taluperemeeste hoidised Autor: Eduard Sepp
Õrna ja erilise maitsega salat, mis sobib kala- ja kanaroogade juurde.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Puhasta paprikad ja lõika ca 4 x 4 cm suurusteks tükkideks. Võta kümme 0,5-liitrist steriliseeritud purki ja pane iga purgi põhja 5–6 roseepipratera.

2. Marinaadi valmistamiseks aja vesi keema, lisa sool ja keeda 5 minutit. Lisa mesi, kaneel ja nelk ning lase marinaad uuesti keema. Lisa äädikas. Nüüd kalla paprikatükid korraks kuuma marinaadi ja tõsta pott tulelt ära.

3. Tõsta kuumaga "ehmatatud" paprikatükid vahukulbiga purkidesse, lase marinaad uuesti keema ja kalla see kuumana paprikatükkidele. Kaaneta purgid õhukindlalt ja lase rätiku all köögis laua
peal maha jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa